Monday, November 28, 2011

Sticky Note!

Assalamualaikum,

Sticky Note! hehehe. Dah lama tak buat wish list tampal tampal guna sticky note kan. Rindu nak semak kan dinding dengan tampalan gua. Baru hari tu sebut pasal pizza and durian, minggu ni terus dapat. Harus lah teruskan tradisi nampaknya. Wee! 



Duhai Housemate, 
Sudahkah anda bersedia dengan tampalan tampalan saya macam last semester. 
Hehehe.. Nanti jangan lupa ye tunaikan. Ni yang sayang korang lebih ni. 

Ni memang habit gua ye sejak azalinya. Asal mulut ni terkumat kamit je nak something, sticky note tu la jadi sahabat paling cool dalam dunia. Sebabkan cik lekat lekat ni la, permintaan ditunaikan. Cool en, en. Macam ada magik power tuh. Peace yaw! Okay dah start merepek. *Blank kejap. Sebenarnya agenda utama post ni aku nak cakap..

Salam Maal Hijrah, Salam Tahun Baru.
Ayuh kita sama sama berhijrah ke sesuatu yang lebih baik. :)
Semoga azam tahun ni akan tercapai seperti mana hendaknya. Aminnn.


Lots of love,
Natasha :)

0 orang berkata: