Tuesday, November 1, 2011

Hello november!

Assalamualaikum,

Hey november. Selamat datang! :) Sekejap je rasa masa berjalan. Haih. Tinggal 20 hari je lagi nak masuk balik Puncak. Nak balik, tapi malas. Boleh tak macam tu? Haha.. So untuk november ni aku takda nak mengharap apa apa pun. Just harap hari aku jadi bertambah baik dari sebelumnya. Insyallah :) November ni aku ada aim sikit. A few things yang aku nak achieve. Hopefully dapat la. Okay la. Nothing much to say. Just simple entry dan membosankan. Tak kan nak cerita pasal Jodoh lagi macam entry yang lepas kan. Hahaha.. Why dont we change the topic. Sekali skala kan. Orang yang baca pun dah jemu dah. 

Apa apa pun, hello november! To October, you are my sweet memories. Cewah! Please be nice okay dear november. Lalalala~~ Till then readers.. Toodles 

*minggu ni asyik hujan je kan. 

Lots of love,
Natasha :)

2 orang berkata:

Elie Lily said...

November, sila baik-baik saja dengan adik saya, Tasya Najwa ni ya.. :)

tashanajwa said...

haha :D