Pesanan buat si pari-pari :)

Assalamualaikum,

Hai korang.. 
Thankyou sebab datang menyinggah ye. Al-maklum lah, tuan punya blog jarang update. Kadang-kadang bila ada masa je baru update :) hehehe. Apa-apa pun aku nak bagitau dulu kat korang. Blog ni aku buat khas untuk aku luahkan segala benda yang ada kat dalam kepala ni ha. AND lagi satu, kat sini je lah ruang yang boleh buat aku tenang. Sebab kat sini je aku boleh berceloteh banyak-banyak. Tak siapa pun peduli. Kannn. Lagipun kalau korang perasan, kadang-kadang ayat aku tu agak skema sikit. Tapi aku memang macam ni, sebab aku minat bahagian bahasa actually. Bagi aku, tu satu benda yang menarik. So takda la orang yang pening ke apa nanti bila dengar. Lagipun berapa kerat sangat lah yang nak baca.. Kann.. So kalau la ada yang tersalah silap, tercuit ke apa sepanjang mem'blogging' ni, aku minta maaf. Tapi segala yang tertulis mahupun yang belum di tulis adalah semata-mata untuk diri sendiri. Kalau sakit hati ke apa, jangan lah baca blog ni. hehe. *ado den kesah. Okay lah. Tu je pun nak pesan. Moga terhibur dengan blog aku ni sepanjang persinggahan korang. 


P/s : Dah datang menjenguk, agak-agak nak cakap apa-apa, komen aje la kat post tu. :)


Lots of love,
Natasha :)