Wednesday, February 19, 2014

Beredar tanpa sedar

Assalammualaikum,

Macam dah lama je tinggalkan blog ni. Hahahaha. Cliche kan ayat. Berzaman. Masa sangat la mencemburui gua. huhu. Even now jarang jarang dapat online. Ada juga sekali dua nak update. tapi tak kesampaian. Last last save draft. Hahaha. So apa cer? Ada cerita yang best ke? Cepat je masa bergerak kan? tup tup dah 2014. dah nak masuk march. Mak ai. sekejap nya masa.. Masa tu macam air, laju gila. Cuti pun dah nak habis. Macam macam benda dah jadi. Degree ni mengajar aku untuk jadi orang yang lebih tabah kut. Semoga semester depan aku dapat tempuh dengan cekal. Aminn. Faa dah remind dah pasal subject semester depan tough katanya. So aku memang kena get ready la. Berdebar pule hati kita. Kolej taktau dapat ke tak. Hopefully dapat lah, sebab macam malas je nak sewa sebenarnya. bulan bulan nak kena fikir pasal duit rumah pulak. Cukup cukup lah dengan bil yang bersusun sekarang ni. Fuhh! tak sanggup mak oi..
Alright! dah puas mencecer. Nanti ada masa, gua cecer lagi banyak ye. Doa doakan gua dipermudahkan segala, dimurahkan rezeki yaw! Amin hendaknya.. 



Buat yang merindui gua.. :p :p




Lots of love,
Natasha :)