Tuesday, November 24, 2009

4 more papers to go!


Erwin Dulait.Eryzatul Fashiqin.Natasha Najwa.Nadiah Farhanah.Nur Syazana Iffah.

hehe. bestnye lagi 4 paper je nk merdeka. haih. kurang beban rasenye. :) tapi bila da abes skula boring pulak rase nanti. lalala. da xtau nak buat ape da time tuu.


tashanajwa.

Tuesday, November 17, 2009

GOOD LUCK!

To those SPM candidates,
HEY. Good Luck guys, semoga dapat menjawab dengan tenang dan mendapat keputusan yang cemerlang. Insyallah! Bersama-sama kita berdoa dan tawakal. Amin.

tashanajwa.

Tuesday, November 10, 2009

Eh, cikgu amni kawin.

Mellysa Ameerah.Eryzatul Fashiqin.Natasha Najwa
Actually gambar ni time ktorang pegy uma cikgu Amni time dia kawin ary tu. Tapi si fiza tu la lambat sangat kasi gamba. Haha. Jot2,, Btw, sementara nak tunggu fiza amik kete ktorang pun berposing la si Azim la jadi mangsa. Haha. thanks Azim, nasib baik la gamba akk lawa. :)

Monday, November 9, 2009

Count Down!

9 hari lagi! Rasenya sekelip mata sahaja masa berlalu. Haih. Cuak wooooo! Segalanya hampir siap dengan rapi. Minta2 la segalanya berjalan dengan lancar. woi korang, doa2kan la ye! Sumpah takut gile.

tashanajwa.

Monday, November 2, 2009

graduation superb!

Hey, memang cun la jubah that day. The most i love that the cameras, haha. Macam2 kerenah la. But ape2 pun all the best to all my friend and also to the all SPM people. ok? Everyone is so pretty and so hensem. haha.


tashanajwa.