Friday, November 25, 2011

Lembaran baru :)

Assalamualaikum,

Lama jugak aku tak update. Lama ke? Huhu. Dalam tak sedar aku telah pun melangkah ke semester ke-empat. Dalam tak sedar ke, aku memang selalu tak sedar pun. Mamai je lebih selalunya. Hahaha. Quite different la untuk semester kali ni. Dah start serious. *muka serious okay. Serious sangat ye anak anak. Masing-masing dah set target. Macam biasalah, azam untuk setiap semester. Last time punya azam dah pun tercapai, walaupun ada lah sikit yang tersenget benget. Hehehe. Tapi Alhamdulillah la semuanya smooth. Even belum daftar diri hari tu pun aku dah start busy dengan Sukan Antara Fakulti (SAF). Sangat mencabar minda okay. Boleh pitam rasanya. Hahaha. Tapi benda benda macam ni la yang buat diri aku matang sebenarnya. Buat aku rasa bertanggungjawap sikit. Tak banyak, sikit pun jadilah kan. Lalalala.. Walaupun kesibukan dalam keserabutan tu selalu sangat menyerang, aku sangat menghargai mereka mereka yang selalu support aku dari belakang. *terharu kutt.. Apa apa pun SAF memang takboleh keluar dari kepala den ni ha. Nak buek lagu mano laei, acano. Senyum je lah, mintak mintak la semuanya berjalan macam mana yang dirancang. Nervous lerrr! 

Yukk bergabung meletop! TEKA POWER kutt.. 

P/s : adik adik kakak kakak abang abang, ayuh SAF!
Top 10 okay :)


*Promote sangat tau! :p

Lots of love,
Natasha :)

0 orang berkata: