Wednesday, November 9, 2011

Mr Purple. :)

Assalamualaikum,

Hey Mr Purple! Wee.. :) 

Semenjak 2 3 hari ni, aku rasa macam pelik lah. Bukan apa. Tetiba rasa macam rindu pulak. E'eh, tak ke pelik tu. Dah lama aku tak contact dengan Mr Purple tu. Asyik jadi biskut je kalau tiba time cuti. Tiap kali aku ada masalah, dia macam tau tau je. Tup tup muncul. Macam nujum pak belalang pulak la dia ni. Sekarang ni tak tau la apa yang dia buat. Mesej pun tak reply. :'( Diam je. 


*Gemokk! orang rindu awak ler..

Hurmm.. Bila la awak nak jumpa saya ek Mr Purple? Mesti pelik en, sebab takda angin takda ribut pun boleh teringat kat dia. Oh lupa, dia hanya teman akrab saya ye. Jangan buat kontrovesi pulak. Hahaha. Nak chop scandle pun tak boleh tau. Aku paling tabik kat lelaki macam dia. Nak tau sebab apa? Sebab sepanjang kami kenal, tak pernah sekali pun dia tersentuh ke pegang tangan ke apa. Walaupun masa kat masjid india yang dikategorikan lautan manusia. Hahaha.. Serious oh, tak pernah la tengok lelaki protect perempuan macam dia. Cewah! Puji bukan main lagi ye. Lepas ni boleh la mintak upah ek awak. :p hehehe.. Okay la, badan pun penat hari ni. Mata dah kurang power. Macam tau tau je nak balik puncak dah. Huhu.. 

kepada Mr Purple :
Orang pun pelik lah macam mana awak boleh muncul dalam kepala orang tiba tiba. Awak seru nama orang ek? Hahaha.. Bila la nak keluar lepak sama? Macam ni la kawan, lupa kat orang. *merajuk. :p


Lots of love,
Natasha :)

0 orang berkata: