Thursday, December 31, 2009

Happy New Year!

Bye2009, welcome2010. Semoga segalanya akan menjadi lebih baik daripada sebelumnya. Mudah-mudahan. Amin, :)


tashanajwa.

Tuesday, December 22, 2009

Awesome!


Last night was awesome. The foods was marvelous. Everybody also in a good mood and dressed superb!

Tuesday, December 15, 2009

MERDEKA!!

Yeayyy! At last habis jugak paper SPM Hehe. But i'll miss the school day. Haiyoo,, sekarang pun da rindu da. Nanti lepas ni dah tak dapat duit belanja sekolah tiap-tiap hari. Kering la jawapnyeee. :) Now think some other things that i can do to fill up later. Moga-moga mendapat keputusan yang cemerlang setelah berusaha keras. Hehe. 9 A+ okay. Aminnnnn. (cikgu amin punya berkat) haha. joking around okay cikgu. i'll miss you too.


tashanajwa.

Tuesday, December 8, 2009

BOOM!!

Hari yang membosankan. Hanya meniti hari-hari yang akan datang. Kepenatan saja yang terpancar dalam diri. Rasa rindukan zaman persekolahan telah bermula. Tapi kekok rasanya jika hanya duduk melanguk di rumah. Haih, bosan sungguh dengan hidup yang sebegini. Rasanya mahu ku ulangi zaman tadika ku. lalala. Apakan daya untuk mengubah masa yang telah berlalu. Pantas masa berlalu tak akan kembali, malah ia semakin jauh meninggalkan diri ini.


tashanajwa. 

Tuesday, December 1, 2009

Cuti-cuti sekolah!

Tasha da tak sekolah lagi. Hehe. Tapi paper still ada la. Nanti after paper Geo, nak pergi main paintball. Sesiapa yang nak ikut join main kat sunway Extreme park, call la sha nanti. Anything nanti roger ok. Post box ada kat tepi tuu. :)


.tashanajwa.