Wednesday, March 7, 2012

A B C 1 2 3

Assalamualaikum,

Pejam celik pejam celik. Sekarang ni aku dah nak final pun. Sekejap je rasa. Macam tak sedar langsung masa berjalan. Haihh. Segalanya dah selesai. Just few things lagi je. Hopefully its going to be okay lah kan. Study week pun tak rasa macam study week je. Nak balik, tapi malas AND banyak kerja kalau ikutkan. Takut balik rumah tak study pulak nanti. Atleast kalau duduk sini, sentuh jugak lah buku tu. Kalau kat rumah, berhabuk la jawapnya. Hehehe. :) Tak apa, stay positive. Duduk sini, study. Tusyen ye anak-anak. Harus mengulangkaji semuanya. Kata nak score semester ni. Insyallah, Aminnn.

*Ingat ye anak-anak :)

Lots of love,
Natasha :)

0 orang berkata: