Thursday, October 27, 2011

Titis embunan

Assalamualaikum,

First, aku tak tau kenapa aku tak boleh tidur semenjak 2 3 hari ni. Entah apalah yang aku asyik fikir. 
Second, aku rasa macam mimpi pelik-pelik je beberapa hari ni. Mula lah tu mimpi benda bukan-bukan. 
Third, aku asyik rasa macam nak nangis je. Tapi tak tau atas sebab apa. Bangun tidur je rasa sebak.

Conclusion, dugaan apa lagi ni. Tolonglah, Natasha just face it okay. Then it will be alright. 


P/s * Ada sesiapa boleh bedahkan kepala ni tak? :'(


Lots of love,
Natasha :)

0 orang berkata: