Tuesday, November 23, 2010

Cerita Ini Cerita Aku!

Hello sayangku, lama tidak bertemu.
Kini aku pulang dengan hati yang gumbira. Ni yang nak story kat korang semua ni. Tertulislah sejarah dimana aku dan rakan-rakan Puncak ku berhijrah ke Pulau Pangkor setelah selesainya paper terakhir kami CTS121 ( film & television ). Huhu. Malam tu lepas isyak kitorang gerak dari puncak ke KL Sentral naik bus. Azab nye, tuhan je tau, tapi gembira berbunga-bunga hati nie, wah! tak dapat digambarkan. Kitorang pergi tu 15 orang semuanya. Sangat la syokk! Kitorang sampai je KL Sentral semua duduk lepak kat McDonald. Memandangkan ada yang kebuluran, hehe. Duduk la lepak sampai pukul 5 pagi. Sementara tu pulak, papa and mama sume datang. Lepas je mama and papa balik, Hafidz puselama 2jam, dan tiba lah kami semua di Jety Lumut! huhu. Naik feri pukul 11.15 and sampai pulau pangkorlak mai teman. Dah tu, teman ain pulak jumpa Zhafran. Pastu ada abg polis tu sibuk je kacau kitorang. Mentang-mentang lah dia pakai baju polis, kan. So sambung balik cerita, pukul 5 kitorang naik ktm, menuju ke ipoh. Seronok yang amat. Yela first time tuhh! Sampai je kat Ipoh pukul 8.45. Time tu dengan perutnye lapa, haih. Jalan-jalan cari bus nak pegy ke jety Lumut. Naik bus Roadway . ;)

Ni gamba kat dalam feri nak g P.Pangkor
Ni pun sama gamba nak pegy P.Pangkor

Nanti bersambung okayyy! ;)


0 orang berkata: