Saturday, September 7, 2013

Ikut suka hati namanya.

Assalammualaikum,

Salam diberi pembuka bicara. Ermm. Mauk cerita apa ya pada kalian? Hehehe. First, pejam celik pejam celik dah nak habis cuti diploma. Now dah kena ready untuk daftar masuk as a degree student. Excited but in the same time nervous. Kenapa nervous? Gila tak nervous! Otak dah dibekukan sementara cuti dengan penambahan lemak bukan sahaja di perut dan bahagian lain, tapi di bahagian otak juga. Hahaha. Kesimpulannya, bukan otak tidak digunakan sepenuhnya. tapi tidak digunakan dengan cara yang extreme just like masa diploma. Hahaha. Another thing is, most of the time duduk rumah bukan ada baca buku yang berat berat ke apa. Tak ada nak kena hafal apa-apa pun. Ni kena prepare Art Law bagai. Hafal hafal!

Ya Allah, kau permudahkanlah hari hari untuk menempuhi degree ini. Lapangkanlah dadaku agar mudah menerima ilmu mu Ya allah. Murahkan lah rezeki kami, ringankan beban kami. Berkatilah kami.

Aminn.

Raya dah habis kan. Best tak? What i would say that this year okay la.. Dapat gather dengan kawan kawan sekolah yang lebih kurang 3 tahun tak jumpa. Merantau raya raya ke negeri orang. Konvoi gila gila punya this year. I rather spending my time talking chit chat with people who actually really spent their time for these type of occasion, like raya raya. and not just playing with gadget and talk about idiot things such as rebut rebut harta or what. Huhu. But now raya dah habis kan. Make a new healthy lifestyle after this. Jumpa kawan kawan yang dah berapa lama takjumpa tu. Keep in touch, keep updating about your surrounding. Bukannya buat hal sendiri ke apa. Make something new in your life. Tak rugi pun. :)

Lastly, to those yang berminat nak buat PRE Wedding, Post Wedding video, or nak hired photographer ke. Let me know. :) or else you guys boleh visit 

www.facebook.com/ActionToCutProductions
 or 
can just inbox me nnajwa.sham@gmail.com 

hahaha. Promo tak habis. cerita takda berkesinambungan langsung. Dari awal sampai akhir. Pedulik pelak gua. huhu. till then.




Lots of love,
Natasha :)

0 orang berkata: