Monday, November 5, 2012

Kacau Bilau. -____-"

Assalamualaikum,

Hai. Lama menyepi. Memang sengaja. :p :p Kadang kadang kepala je yang rajin mengarang, tapi tangannya malas nak menekan. Hahaha. Apa khabar wahai blogku? Kesian kau, lama kena tinggal. Hehehe. Tinggal lagi satu semester je. 
Ya Allah, kau teguh kan la iman aku. Jangan main-main lagi. Kang menyesal tak sudah lagi. 
Sekarang ni semuanya bergantung pada diri sendiri kan. Mind set sila tukar check ye. Hurm. 
Awan tak indah seperti yang disangka. Maka beringat-ingat lah selalu wahai cik tasha.
Ermm. Korang doakan la supaya aku dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat. Moga-moga semuanya selesai dengan mudah. Aminn. 
Sekarang ni aku rasa macam main-main je. Tak tau macam mana nak stable kan kepala otak ni bagi center. Kadang-kadang sampai nak tidur malam pun duk memikir je. Bak kata hamba allah sorang ni, tak payah la duk fikir benda yang remeh. Serahkan semuanya pada Allah. Dia lebih tahu apa yang terbaik. Aku pun selalu je doa macam tu. Tapi kejap je relax, lepas tu fikir lagi. Haihh.
Okay, puas dah mengarut. Terima kasih wahai si tukang baca, semoga berjumpa lagi. Jangan lupa doakan saya. ;)



Lots of love,
Natasha ;)

1 orang berkata:

Ekin said...

tasha..kita serupa..geng ar kita..see u next sem.. :)