Monday, June 14, 2010

cuti-cuti si anak ikan.

Makan Time!

This one time kat zoo negara. Dapat la pergi tengok animal show pukul 11 tu. Before tu, that morning hujan pulak. Yela, mane tak nye. tasha bangun pagi weyh! haha. Macam tak percaya pun ada. Almaklum la. hehe.


Dan seterusnya, pergi karaoke pulak kat wangsa walk. Yeay! Abes hilang suara den. Haih. Macam2 jenis lagu i nyanyi you. Lagu rock, slow motion, balada, rap, yang paling best DANGDUT laa. haha. Memang best lepak ramai2 time cuti nie dengan family. Dan ianya belum lagi berakhir.


Ini pula activiti dekat desa water park. Asalnya kiteorg nak pergi A'famosa, tapi xjadi pulak. Then ke sini la jawapnya. At least dapat mandi manda. Yaw! berendam macam badak je keje en. Haha. Anda rasa ini sudah tamat?



Cameron la, hehe. Dan seterusnya kiteorg pergi cameron. Dah alang2 nak balik kg tu, singgah la kejap kat cameron. Jangan jelous weyh. :) Singgah minum teh strawberry nak hilangkan penat naik bukit tu kan. Tapi nasib tak la baik sangat. Turun dari cameron tu tasha demam. Sampai la hari ni. Dapat flu, batuk, plus demam and sakit kepale. Ambik kau 1 set dapat. haha.

0 orang berkata: