Sunday, March 7, 2010

Sepatu kerja!

Kepenatan setelah hampir 2 bulan bekerja. hehe. Tapi berbaloi la jugak en. Macam iklan celcom tuu. Btw, nak story story nie. Setelah sekian berkurun blog nie ditinggalkan tanpa diupdate, kini tasha dapat story baru you. Haha. Jadi kepochi sat. Tasha pun tak tau la nak cerita macam mane nie. Tasha bukan nak cakap tasha baik ke apa. But kenapa, some people iri hati sangat bila tengok orang lain. Tak baik tau. Kasut kerja tasha kene rembat woi,bukan kasut je kene, tshirt pun dia angkutnya skali. Haih. Apa la nak jadi dengan orang zaman sekarang. Nak kata miskin sangat, berduit. Nak kata barang branded, cikai je. Apa la salah kasut aku tuu. Kepada korang yang membaca cerita kasut ku yang hilang nie, xpayah la nak ngambik kasut orang lain. Kasut ada bau kaki pun boleh jadi en. Hish. Okay lah. Nnt tasha post lagi.


ps: jangan curi2,allah marah. :)

0 orang berkata: